Primizia food & wine, nezaobilazno mjesto dugačkih vinskih cesti unutrašnjosti Istre, mjesto je na kojem ćete probati najbolje domaće istarske specijaliteta i vina vrhunskih domaćih proizvođača. Smještena u centru malog slikovitog mjesta Brtonigla na sjeverozapadnom dijelu Istre, okruženog vinogradima i maslinicima, Primizia nudi jedinstven doživljaj tradicionalnih okusa Istre.

Brtonigla je mjesto neotkrivenih prirodnih blaga, netaknute prirode koju skrivaju prirodni parkovi, šume i špilje bogate unutrašnjosti Istre. U Brtonigli će se pronaći također i bogata kulturna baština, od tradicionalnih crkvica, do arheoloških nalazišta, a za one najmlađe tu je i Aquapark u neposrednoj blizini. Iako skrivena od obale, Brtonigla je na nekoliko koraka udaljena od prekrasnih plaža zapadne istarske obale, do koje se može doći i pješice. Na mjestu gdje se spajaju bogata povijest, tradicija i kultura, miješaju se okusi autentičnih recepata istarske obale i unutrašnjosti, od svježe ribe, plodova mora, do masline, tartufa i vinove loze.

Osim domaćih sezonskih namirnica, poput divljih šparoga, kozjeg sira, maslinovog ulja i tartufa, u Primiziji ćete pronaći i bogatu vinsku listu domaćih bijelih, crnih i desertnih vina. Uživajte u toplim lipanjskim danima na terasi konobe Primizia food & wine gdje ćete pronaći nezaboravne delicije i okuse Istre, koje će Vas uvesti u istarsku čaroliju aroma i mirisa u jedinstvenom tradicionalnom ambijentu Istre.