Znate li gdje se poslužuje najukusnija pašta? U Primizia food & wine konobi koja se nalazi u samom srcu Istre.

Ondje možete kušati i uživati u autohtonim mirisima i okusima ovoga kraja. Za pripremu tjestenine koriste se isključivo domaći i provjereni sastojci koji ne sadrže gluten. Ovakva, bezglutenska tjestenina obiluje vitaminima, vlaknima i mineralima, stoga je savršeni odabir za sve one koji su intolerantni na gluten. Zbog svoje bogate vrijednosti i zdravstvenih prednosti na organizam, bezglutenska tjestenina preporučuje se i svima ostalima koji podnose gluten. Osim bezglutenske tjestenine u kombinaciji s ostalim sastojcima, Primizia food & wine za vas priprema tjesteninu s domaćom kokoši ili sa šugom od Boškarina. Za sve ljubitelje gljiva tu je tjestenina s divljim gljivama te s crnim tartufima.

Za pravi i potpuni morski užitak predstavljamo vam crne pljukance s kozicama i kaneštrelima. Domaći tortelini punjeni s mesom od Boškarina ili pljukanci Primavera (pinjoli, pršut, vrganji, rikola, cherry rajčica) zasigurno će savršeno odgovarati vašem sljedećem ručku!

Počastite sebe i vaše najbliže najukusnijom paštom kojoj ćete, jednom kada ju probate, teško moći odoljeti!