Pobjegnite od svakodnevnih obaveza i stresa s gradskih prometnica i rezervirajte vikend u Brtonigli, čarobnom mjestu na četiri zemlje. Brtonigla je jedino područje u Hrvatskoj koje leži na čak četiri vrste zemlje. Da, dobro ste čuli! Zahvaljujući upravo svom položaju, Brtonigla obiluje raznim mirisima i okusima autohtonih namirnica počevši od povrća, preko grožđa, vina, maslina i maslinovog ulja.

Osim uživanja u netaknutoj prirodi, nasadima vinograda i maslinicima, konoba Primizia food & wine pružit će vam jedinstvene gurmanske zalogaje u obliku tradicionalnih istarskih specijaliteta. Savršena kombinacija domaće istarske tjestenine, divljih gljiva i tartufa te domaći specijaliteti od istarskog goveda (rolada od boškarina u krušnoj peći) oduševit će i vaše nepce.

Valja istaknuti i uvijek svježu ponudu školjki, račića i ostalih morskih plodova koji su idealni za ove toplije nadolazeće mjesece.

Dopustite da vas odvedemo na jedinstveno gastronomsko putovanje na kojem će vam jedini suputnici biti izvorne arome, okusi i mirisi Jadranskog mora i ovog malog čarobnog mjesta.

Vidimo se u Primiziji u srcu Brtonigle!