Okusite jedinstvene mirise i okuse proljeća u našoj konobi!

Primizia food & wine konoba smještena je u srcu Istre, u malom pitoresknom naselju Brtonigle. Ondje se svakodnevno samo za vas pripremaju jedinstveni specijaliteti od domaćih, svježih i provjerenih namirnica. Kako bismo svako godišnje doba učinili jedinstvenim i na tanjuru, veliku pažnju posvećujemo pomnom odabiranju sezonskih namirnica koje će u kombinaciji s ostalim sastojcima i autohtonim začinima biti pravi raj za vaša nepca.

Predjelo započnite najukusnijim divljim šparogama, a u kombinaciji sa suhomesnatim proizvodima te skutom i mladim sirom upotpunite jedinstveni gastronomski doživljaj proljeća.

Gljive su u našem kraju osobito vrijedne i dragocjene namirnice, posebno tartufi. Uživajte u proljetnim okusima istarskih specijaliteta pripremljenih od bijelih i crnih tartufa. Velika ponuda tjestenine zasigurno će zadovoljiti i potrebe najzahtjevnijeg gosta. Na raspolaganju vam stoji tjestenina s divljim gljivama, s crnim tartufom, domaći tortelini punjeni s mesom od boškarina te crni pljukanci s kozicama i kaneštrelima, kao stvoreno za sve ljubitelje morskih plodova.

Ugodna i opuštena atmosfera, ljubazno osoblje i vrhunska hrana čini Primizia food & wine jedinstvenim mjestom za svaku prigodu!