U Primizia food & wine, konobi u srcu Brtonigle, koja svojim originalnim recepturama uvijek iznova oduševljava svoje posjetitelje, u svoju ponudu također uvrštava bezglutenske namirnice.

U korak sa najraznovrsnijih zahtjevima i potrebama svojih gostiju, Primizia je s posebnom pažnjom osmislila recepturu za bezglutenska jela. Tjestenina bez glutena, posebno spravljena od odabranih sastojaka i žitarica dolazi u kombinaciji s raznovrsnim sezonskim namirnicama.

U Primiziji se uvijek koriste domaće namirnice iz lokalne ponude, a posebno se usmjerava pozornost na sezonske namirnice. Tako će se primjerice u proljeće na bogatom meniju ovog restorana pronaći divlje šparoge, ovčja skuta i sirevi, dok će na jesen prevladavati mirisi tartufa, divljih gljiva, bundeva i mladog maslinovog ulja. U Primizia food & wine također možete kupiti ekstra djevičansko maslinovo ulje San Rocco i vinski ocat Cavallier iz vlastite proizvodnje.

Posjetite i Vi Brtoniglu i uživajte u skrivenim užitcima ove vrhunske konobe koja uvijek iznova oduševljava svojim brojnim maštovitim recepturama i izuzetno kvalitetnim namirnicama lokalne kuhinje, posebno probranima sa bogate istarske zemlje!