Oduševite nepce jedinstvenim mirisima i okusima mesa iz krušne peći. Posjetite Primizia food & wine konobu u srcu Istre i iznenadite vaše prijatelje domaćim specijalitetima pripremljenim na jedinstveni način.

Priprema hrane u krušnoj peći u mnogome se razlikuje od uobičajenog pripremanja na tavi ili u pećnici. U njoj se pripremaju kako riblji, tako i mesni specijaliteti uz dodatak povrća.

Primizia food & wine poznata je po savršenoj kombinaciji domaćih namirnica i začina iz vlastitog uzgoja. Specijalitet kuće koji obavezno morate probati je meso iz krušne peći. Za pripremu mesnih jela koriste se domaći i svježi sastojci, a autohtoni začini su točka na i. Priprema mesa iz krušne peći zahtijeva posebnu pažnju kako bi međusobno isprepleteni okusi mesa, začina i povrća stvorili bogatu harmoniju okusa. Profesionalni i iskusni djelatnici veliki naglasak stavljaju i na način i vrijeme pečenja kako bi zadovoljili recepturu kojom se postiže savršenstvo okusa. 

Otkrijte okuse i mirise magične zemlje Brtonigle. Posjetite Primizia food & wine konobu i doživite jedinstveni gastronomski doživljaj.