U prekrasnom ambijentu konobe Primizia food & wine moći ćete uživati u autentičnom iskustvu istarske povijesti i legendi. U skrovitoj Brtonigli, malom mjestu na zapadu Istre, mjestu prožetom tradicijom uzgoja i proizvodnje vina i maslina, Primizia Vam nudi samo najbolje od domaćih proizvoda. Raznovrstan meni, na kojem se ponajviše nalaze sezonske delicije Istre, očarat će sva Vaša osjetila mirisima i mirodijama Jadrana.

Primizia food & wine u svom poviješću oslikanom prostoru i na bajkovitoj terasi, stvara jedinstveni doživljaj tople obiteljske atmosfere, gdje ćete se osjećati kao kod kuće. Isto tako, iznimno srdačno osoblje pronaći će za Vas najbolje mjesto, kao i najbolje vino s bogate vinske liste koju smo pripremili za Vas.

U konobi Primizia, također možete probati vinski ocat Cavallier i ekstra djevičansko maslinovo ulje San Rocco iz domaće proizvodnje, koje se uzgaja na obiteljskom imanju nedaleko Brtognile.

Vrhunski domaći proizvodi i autentična atmosfera Istre, u mirnom okružju vinove loze i maslina, idealan je odmor za svakoga željnog vinske avanture i trenutak mira u netaknutoj prirodi!