U konobi Primizia food & wine u slikovitoj Brtonigli, s velikom se pažnjom pripremaju domaći istarski specijaliteti, posebice sezonske namirnice poput tartufa, divljih šparoga, sireva, morskih plodova i još mnoge druge.

Tradicija domaćeg uzgoja svježih namirnica, karakteristična za konobu Primizia food & wine seže daleko u prošlost, kada se na obiteljskom imanju nedaleko od Brtonigle uzgajala vinova loza i maslina. Nastavljajući tradiciju svojih predaka, danas se uzgaja oko 1200 stabala autohtone vrste maslina.

Plodno tlo Brtonigle, koja je poznata i kao sjecište tzv „četiri zemlje“ – crvene, crne, sive i bijele zemlje daje izuzetno otporne i kvalitetne nasade vinove loze od kojih se danas na istom obiteljskom imanju proizvodi visokokvalitetni vinski ocat. Plodove dugogodišnjeg rada i tradicije, danas možete probati u našoj ponudi koja se sastoji od ekstra djevičanskog maslinovog ulja San Rocco i vinskog octa Cavallier.

Da je tradicija i povezanost s korijenima utkana u sam identitet konobe Primizia food & wine pokazuje, osim domaćih proizvoda, sezonskih namirnica i bogata vinska karta na kojoj su odabrani samo najbolji primjerci ovog istarskog blaga.

Za autentično iskustvo Istre odaberite samo najbolje što nudi bogata zemlja Brtonigle i okusite sve čari domaćih specijaliteta u konobi Primizia food & wine!