Primizia food & wine, mjesto gdje se njeguje tradicija izvornih recepata i autentičnih proizvoda, brižljivo priprema svoj meni sastavljen od najsvježijih sezonskih namirnica.

Na zapadu Istre, na mjestu plodne zemlje vinove loze i maslina, konoba Primizia food & wine prepoznala je zov prirode i bogatstvo pripreme autentičnih namirnica Istre. U proljeće ćete primjerice naići na meni sastavljen od divljih šparoga i domaćeg sira, zimi na pršut i domaće kobasice, dok ćete u jesen moći okusiti nezaobilazne tartufe, čiji se intenzivni i trpki miris u ovo doba proteže cijelim istarskim poluotokom.

Kako biste upotpunili doživljaj na Vašem nepcu, u Primizia Food & Wine naći ćete i bogatu vinsku listu koja će obogatiti Vaš tanjur aromatičnim mirisima Istre. U ponudi su bijela, crna i desertne vina. Na vinskoj listi će se tako pronaći samo najbolji primjerci bijelih vina poput Ravalico Chardonnaya ili Ravalico Sivog Pinota, do Kozlović Valle, savršenog blenda domaće Malvazije i Sauvignon Blanca. Na dugačkoj listi crnih vina također ćete pronaći domaće sorte terana, primjerice Coronica Gran Teran ili pak Degrassi Teran, a listu crnih vina upotpunit će razne etikete Cabernet Souvignona i Merlota.

Konoba skrivena u čarobnoj Brtonigli, otkrit će Vam sve čari bogate i plodne Istre, na mjestu gdje se spajaju tradicija okusa domaćih i svježih namirnica i najboljih sorti vina istarskog kraja!