Zdravi i lagani zalogaji kao stvoreni su za ove proljetne dane. Inspiraciju potražite na bogatim jelovnicima konobe Primizia food & wine koja za vas svakodnevno priprema najukusnije specijalitete istarske kuhinje.

Konoba Primiza food & wine smještena je u srcu Brtonigle, mjesta na četiri zemlje. Zato se teži uporabi autohtonih namirnica koje ovdje ima na pretek. Počevši od pšenice, začinskog bilja, divljih šparoga i tartufa pa sve do maslinovog ulja i vina.

Jeste li ikada kušali pizzu s divljim šparogama? Pravo je vrijeme da posjetite Primizia food & wine i uživate u svježim i proljetnim okusima te osvježavajućim zalogajima zdrave pizze. Od ostalih zdravih i laganih zalogaja koje definitivno morate probati u konobi odnose se na rižoto sa šparogama u kombinaciji s hrskavom špaletom julienne.

Inzistiramo na svježim i kvalitetnim sastojcima bez obzira na to radi li se o morskim plodovima, mesu ili ribi, jer upravo svježina osigurava jedinstveni gastronomski užitak te bogatstvo okusa i arome.

Zdravi i lagani Za topla predjela rezervirani ukusni i slasni okusi maneštre, fritaje s gljivama te fritaje s crnim tartufom. Istarski tartuf je poseban sastojak koji se može kombinirati s velikim brojem jela dajući jedinstvenu aromu i okus.